klusser

Elke verbouwing is mogelijk

Van een badkamer in de schuur tot een keuken op zolder. Wat u ook verlangt, voor Ursem Bouwgroep is niets te gek.

Kies voor een verbouwing door een bouwbedrijf van Ursem Bouwgroep

Met een verbouwing kunt u uw woning mooier, beter en duurzamer maken. Vaak is dit een grote klus die u eenmalig laat uitvoeren aan uw woning. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verbouwen van uw woonkamer, zodat deze groter wordt. Of een extra kamer waarin u de keuken laat plaatsen, zodat u voortaan meer ruimte heeft in de woonkamer én profiteert van de luxe van een grote keuken. Een extra slaapkamer is ook mogelijk, zodat de (klein)kinderen een eigen plekje hebben. Of investeer in die fantastische luxe badkamer, zodat u thuis uw eigen mini-kuuroord heeft en lekker kunt ontspannen zonder naar de sauna te hoeven. Alles is mogelijk.

Planning en organisatie

Een verbouwing is vaak een flinke klus waar een hoop planning, organisatie en ongemak bij komt kijken. Onze aannemers en specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ze doen: dit komt de uitvoertijd en de kwaliteit alleen maar ten goede. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u gegarandeerd de minst mogelijke overlast. En onze aannemers en specialisten zijn helemaal op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en eventuele subsidieregelingen vanuit de overheid. Zo bespaart u mogelijk nog voor de start van de verbouwing al kosten! Tijdens het gehele traject, van planning tot afwerking, staan onze aannemers en specialisten u bij. U wordt van A tot Z op de hoogte gehouden van de voortgang van de verbouwing.

bouwgereedschap

Duurzaamheid

Door een verbouwing stijgt uw woning in waarde. In de meeste gevallen betekent een verbouwing ook een upgrade in duurzaamheid. De isolatiematerialen en technieken van tegenwoordig zijn uitstekend. Ledverlichting verbruikt bijna geen stroom en met HR++ dubbelglas isolatie houdt u de warmte makkelijk binnen. Hoe koud het buiten ook is. Zo bespaart u op de langere termijn aanzienlijk op de vaste lasten.

Vergunningen

Soms is er een vergunning nodig voor een verbouwing. Bij een uitbreiding van uw woning zoals een dakkapel, schuur, serre of aanbouw heeft u vrijwel altijd toestemming nodig van uw gemeente. Onze aannemers en specialisten weten precies welke vergunningen u nodig heeft en vragen deze met plezier voor u aan. Zo hoeft u zich echt nergens meer zorgen om te maken en kunt u de verbouwing met een gerust hart laten beginnen.

aannemer

Vraag uw gratis offertes aan

Wacht niet langer en laat uw verbouwingsdroom uitkomen! Neem vrijblijvend contact met ons op. U ontvangt binnen enkele dagen een aantal offertes van aannemers en specialisten uit uw regio. Op deze manier heeft u altijd een professional uit de buurt met de scherpste prijs en beste service. Zo bespaart u op voorrijkosten en reistijd. Dit maakt uw verbouwing nog voordeliger.