vrachtwagen

Een eigen huis? Gefeliciteerd!

Van ontwerp tot sleuteloverdracht staan wij voor u klaar. Ursem Bouwgroep zorgt dat uw nieuwbouw staat als een huis.

Nieuwbouw zoals u dat wilt

U heeft een mooi stukje eigen grond en de gemeente heeft toestemming gegeven daarop nieuwbouw te realiseren. Het grote voordeel hieraan is dat u uw toekomstige woning helemaal naar uw eigen smaak en wens kunt laten bouwen. U kunt het, binnen de regels van de gemeente, zo gek maken als u zelf wilt.

Voor nieuwbouwprojecten heeft u in Ursem Bouwgroep de juiste partner gevonden. Wij bieden een totaalpakket aan, van ontwerp tot de sleuteloverdracht en alles wat daar tussen zit. Inclusief het regelen van de vereiste bouwvergunningen.

bouwtekening

Budget

Wij gaan aan de slag met het budget dat u in gedachten hebt. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Onze ervaren aannemers, architecten en ontwikkelaars weten immers precies hoe u met zo min mogelijk kosten het best mogelijke resultaat van uw nieuwbouw krijgt opgeleverd. Zo heeft u maximaal resultaat van uw budget. Wij gaan nooit boven uw budget en overleggen alle (onvoorziene) kosten direct. Dat is wel zo veilig.

Advies

Onze architecten en aannemers voorzien u graag van advies bij de uitwerking van uw idee. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van de buitenkant van uw nieuwbouw of de praktische indelingen van de binnenruimtes. Met de jarenlange ervaring en professionele kijk van onze experts bent u het best af: zij kijken verder dan het oog reikt. Zo helpen zij u met het maken van beslissingen over de optimale plaatsing van stopcontacten, waterleidingen en verwarmingsbuizen. Ook qua afwerking en kleurencombinaties staan ze u met raad en daad bij. Niet alle materiaalsoorten hebben een even hoge kwaliteit en levensduur, ook hier weten zij alles van. Er wordt uiteraard gestreefd naar een zo duurzaam en voordelig mogelijke nieuwbouw. U houdt altijd de eindregie en bepaalt uiteindelijk wat er gebeurt en hoe dit gedaan wordt. Uw huis is onze klus.

bouwvakker

Gezond leefklimaat

Ook met veiligheid en een gezond leefklimaat wordt rekening gehouden. Het grootste gedeelte van de tijd brengen mensen immers binnenshuis door. Daarom is het van groot belang dat het klimaat in uw woning goed is. Een ongezond binnenklimaat kan leiden tot verkoudheid, een slechte weerstand, of zelfs allergie├źn. Bij een gezond leefklimaat komt meer kijken dan u misschien denkt. Ventilatie, koolmonoxide-, legionella-, schimmel- en brandpreventie zijn allemaal zaken waar onze aannemers, architecten en ontwikkelaars rekening mee houden bij uw nieuwbouw. De Nederlandse wetgeving kent hier dan ook strikte regels voor bij nieuwbouw. Maar maakt u zich hier vooral geen zorgen over: wij regelen alles voor u.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zorgen wij dat u offertes met de scherpste prijzen van onze aannemers, architecten en ontwikkelaars uit de buurt ontvangt. Zo bespaart u op voorrijkosten en reistijd.