Ursem Bouwgroep: een betrouwbaar bouwbedrijf voor al uw klussen in Lemmer

gereedschap

Bouwbedrijf Lemmer

U bent op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Lemmer? Zoek niet verder! Bouwbedrijf Lemmer is een professioneel bouwbedrijf dat al uw wensen op het gebied van bouwen kan laten uitkomen. Of het nu het plaatsen van een nieuwe trap is, het verplaatsen van uw badkamer of het renoveren van uw gevel; voor onze specialisten is geen klus te dol. Wij hebben gespecialiseerde aannemers in de regio Lemmer die u van dienst kunnen zijn op het gebied van:

Uiteraard werken de expertbouwers van uw bouwbedrijf in Lemmer met de meest duurzame materialen en nieuwste technieken, waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd wordt. Zo bent u ook op de langere termijn voordeliger uit. Daarnaast werken we altijd met u als klant in ons achterhoofd: wij staan voor heldere afspraken, geen onverwachte kosten en een transparante en open communicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwbouwrealisatie in Lemmer

U wilt een nieuwe woning laten bouwen maar u weet niet waar u moet beginnen? Of u heeft een kavel met bijbehorende bouwbestemming en een idee voor een nieuwbouwwoning? Wat uw wens ook is, een bouwbedrijf van Ursem Bouwgroep kan u helpen met de realisatie van uw droomwoning. Van het idee tot aan de sleuteloverdracht. Wij hebben deskundige en ervaren architecten tot onze beschikking, de juiste bouwspecialisten in huis en verder alle andere specialisten op het gebied van elektra en loodgieterij.

De vakmannen van uw bouwbedrijf uit Lemmer staan garant voor kwaliteit. Van ventilatieregelgeving tot bestemmingsplannen, van duurzaamheid en stijlmogelijkheden tot mogelijke subsidies vanuit de overheid; onze specialisten zijn overal van op de hoogte. En van de eerste steen of heipaal tot de laatste afwerking, u wordt betrokken bij het gehele proces. Zo komt u nooit voor (financiële) verrassingen te staan en bent u altijd op de hoogte van de vorderingen van uw eigen nieuwbouwproject.

Verbouwing door een bouwbedrijf van Ursem

Een verbouwing is vaak een ingrijpende klus die aardig wat ongemakken met zich meebrengt. Uw woning wordt immers tijdelijk omgetoverd tot bouwlocatie. De ruimte waarin gewerkt wordt is even niet meer te gebruiken. Het is daarom belangrijk dat er goed gepland wordt. Uw bouwbedrijf uit Lemmer beperkt de overlast tot een minimum waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw nieuwe verbouwde ruimte. Ook denken onze experts – als u dat wilt – mee over het duurzaam maken van de te verbouwen ruimte, zodat u het meeste voordeel en plezier haalt uit uw verbouwing. Dit kan vaak met een minimale inspanning: de ruimte wordt toch al verbouwd.

Onze bouwers denken altijd met u mee en plannen de werkzaamheden wanneer het u het beste uitkomt. Van begin tot eind houden zij u op de hoogte. Ook helpen zij u bij eventuele ongemakken die mogelijk ontstaan. Dat is de service van Ursem Bouwgroep. Door jarenlange expertise en ervaring kunt u ervan uitgaan dat de verbouwing voorbij is voor u er erg in heeft.

Bouwbedrijf Lemmer

Renovatie met uw bouwbedrijf in Lemmer

Een renovatie is eigenlijk een grote onderhoudsbeurt. Oude en versleten delen van uw woning worden hierbij vervangen of krijgen een update. Uw woning beschermt u tegen alle weersomstandigheden – van zomerse krachtige zon tot intense sneeuwstormen – en dit eist zijn tol bij het pand. Zo zijn gevelrenovaties bijvoorbeeld heel gewoon, het plaatsen van een dakkapel met zonnepanelen is eerder regel dan uitzondering en uitgebreid onderhoud aan (houten) kozijnen moet elke vijf tot acht jaar gebeuren. Ook het vervangen van een keuken of badkamer valt onder renovaties.

Ons bouwbedrijf uit Lemmer heeft voor elke klus de juiste specialisten in huis. Om de volgende renovatie zo lang mogelijk uit te stellen, wordt er door de vakmensen van ons bouwbedrijf in Lemmer uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen en de nieuwste technieken. Zo bent u ook op de langere termijn het voordeligst uit.

Aanbouw aan uw huis in Lemmer

Met een aanbouw voegt u iets extra’s toe aan uw bestaande woning. Letterlijk. Een extra ruimte, een grotere woonkamer, een kantoor-aan-huis, een nieuwe bijkeuken, een carport of garage: als het aan uw woning vastzit is het een aanbouw. Uw bouwbedrijf in Lemmer heeft ook voor een aanbouw de beste specialisten en vakbouwers in huis. Om wat voor klus het ook gaat, zij hebben de benodigde kennis zeker in huis.

In de meeste gevallen moet u voor een aanbouw een vergunning van de gemeente hebben: deze regelen wij voor u. Ook gaan wij voor we beginnen met de aanbouw eerst met u om tafel om helder te krijgen wat u precies wilt, waar u het wilt en hoe u het wilt. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de meest duurzame en groene oplossingen, zodat u het langst plezier heeft van het nieuwe deel van uw woning. En dat allemaal binnen uw budget. Want als het een bouwbedrijf van ons niet lukt, lukt niemand het.

Het aanvragen van vergunningen in de regio Lemmer

Veel klussen hebben toestemming nodig van de gemeente of zelfs van de provincie. Dit gebeurt in de vorm van een vergunning. Omdat wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen willen nemen bij uw bouwklus is ons bouwbedrijf in Lemmer helemaal op de hoogte van de regelgeving. Zij weten precies welke vergunning waar voor nodig is. Zij regelen dit ook graag voor u. Ursem Bouwgroep vraagt voor u de nodige vergunningen aan en zorgt dat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. U heeft immers wel wat anders aan uw hoofd: uw bouwklus. Deze service noemen we bij Bouwbedrijf Lemmer vanzelfsprekend.

Waarom een bouwbedrijf van Ursem Bouwgroep?

Ursem Bouwgroep is een overkoepelende organisatie met uitsluitend specialisten en vakbouwers in de regio Lemmer aangesloten. Wij hebben kwaliteit en service voorop staan. Omdat de aangesloten bedrijven door heel de regio Lemmer zitten, zit er altijd één bij u in de buurt. Dat is handig, omdat u op deze manier zo min mogelijk voorrijkosten berekend krijgt en zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zo heeft u de minste overlast en de minste kosten.

Offertes aanvragen

U kunt via het contactformulier geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij experts bij u in de buurt. U vult het formulier in en wij zorgen ervoor dat onze vakbouwers en specialisten u de scherpste prijs aanbieden. Elk bouwbedrijf dat bij ons aangesloten is staat garant voor kwaliteit en service. Zo werkt Ursem Bouwgroep.

bouwvakker UrsemBouwgroep

U bent op de pagina van Lemmer, u kunt onze vakmannen ook vinden in Oosterwolde en Sneek en Sint-Annaparochie.