klusbedraanbouw

Uw aanbouw zonder zorgen

Uw aanbouw goed geregeld? Ursem Bouwgroep regelt aannemers waar u op kunt bouwen.

Verfraai uw woning met een aanbouw

Een aanbouw is een mooie toevoeging aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de luxe van een extra kantoorruimte, een carport of garage, een bijkeuken of een berging. De mogelijkheden zijn eindeloos. En het hoeft niet duur te zijn: met een groot aanbod van vakkundige specialisten bij u uit de buurt realiseert Ursem Bouwgroep uw aanbouwwens vanaf uw idee af aan. Tot en met de afwerking en onderhoud aan toe.

Lage kosten, het beste resultaat

Voordat er gebouwd wordt, bespreken onze professionals eerst helder en duidelijk met u wat de opties zijn. Onze ervaren aannemers en ontwikkelaars weten precies hoe u met zo min mogelijk kosten het best mogelijke resultaat van uw aanbouw krijgt opgeleverd. Ook helpen ze u met het ontwerpen of, als u al een ontwerp heeft, het verbeteren van uw idee.

Waarom uw aanbouw regelen via Ursem Bouwgroep?

Wij vinden een volledige service vanzelfsprekend. Bij veel aanbouwprojecten heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig. Dit kan best een wirwar van regels en instanties zijn. Ook hierbij helpen onze professionals u. Zij weten precies welke vergunning u voor welke klus moet hebben. Deze vragen zij met plezier voor u aan bij uw gemeente. Zo hoeft u zich van begin tot eind geen zorgen te maken.

Afwerking en onderhoud

Nadat de aanbouw voltooid is wordt het geheel netjes afgewerkt en krijgt u onderhoudstips zodat het geheel mooi blijft. Indien nodig kunnen onze aannemers ook het onderhoud van uw aanbouw periodiek voor u verzorgen.

erker
bouwspecialist

Altijd het beste aanbouwadvies

Er zijn natuurlijk tal van opties mogelijk wat betreft stijl, uitvoering en afwerking van uw aanbouw. Ook hierin kunnen de aannemers van Ursem Bouwgroep u adviseren. Met hun brede ervaring en professionele kijk kunnen zij u de mooiste, beste, duurzaamste en fraaiste opties voorstellen. Hierbij houden zij ook rekening met uw budget. Ook denken zij verder dan het oog reikt: wat is de beste plaats voor een stopcontact en hoe wordt dit weggewerkt? Welke kleuren en materialen worden gebruikt voor de voegen en randjes van uw aanbouw, zodat ze ook bij de rest van uw huis passen? Dit zijn zaken waar men snel aan voorbij gaat, maar die door onze aannemers met u besproken en bepaald worden. Als u wilt wordt u bij elke stap op de hoogte gehouden over de voortgang van uw aanbouw.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zorgen wij dat u offertes met de scherpste prijs van onze experts bij u in de buurt ontvangt. Zo bespaart u op de voorrijkosten. Wel zo efficiƫnt, en dat ziet u terug in de prijs van uw aanbouw. Laat u verrassen!