riem

Renovatie? Zo geregeld!

Uw woning verduurzamen of opknappen? Geen probleem. Ursem Bouwgroep is van alle markten thuis.

Waarom kiezen voor een renovatie?

Meer dan de helft van de huidige Nederlandse woningen zijn gebouwd voor 1976. En in veel van deze woningen is weinig gedaan aan vernieuwing, verbouwing of verduurzaming. Er zijn talloze redenen te noemen waarom een renovatie wenselijk kan zijn: om uw huis weer aan de nieuwste regelgeving te laten voldoen, om uw huis weer een nieuw leven in te blazen, of omdat u bent uitgekeken op die verouderde tegeltjes in de keuken. Een renovatie is een relatief kleine verbouwing binnen uw bestaande woning. Oude, versleten of kapotte elementen worden verwijderd en vakkundig vervangen door nieuwe exemplaren. Van het plaatsen van een dakkapel tot het verplaatsen van de badkamer en het vernieuwen van de gevel: alles is mogelijk. Ook het plaatsen van een erker, een nieuwe trap, hoogwaardig dubbelglas of zelfs kunststof kozijnen vallen onder de noemer renovatie.

Kostenbesparing

Met een renovatie wordt uw woning meteen meer waard. In de huidige tijd speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Een renovatie is vaak niet alleen een vernieuwing, maar levert op de langere termijn ook een kostenbesparing op. Denk bijvoorbeeld aan energieverbruik dat afneemt bij dubbelglas, betere isolatie of het gebruik van ledverlichting. Zo kunt u jaarlijks makkelijk aanzienlijk besparen op vaste lasten.

renovatietekening

Onderhoud en nazorg

Naast de afwerking wordt uiteraard ook zorg gedragen voor het onderhoud en de nazorg. U krijgt, afhankelijk van wat voor renovatie u laat doen, tips en middelen om de renovatie in de perfecte staat te houden.

dakpannen

Vergunningen en duurzaamheid

Ook bij een renovatie kijken onze aannemers en specialisten naar het eventueel aanvragen van vergunningen, de optimale en meest duurzame materiaalkeuze en de meest ideale afwerking. Kortom, zij kijken samen met u naar de best mogelijke uitvoering van uw renovatie. Zo bent u ook bij een relatief kleine verbouwing verzekerd van lage kosten en het beste resultaat. Onze renovatiespecialisten leveren altijd maatwerk. Er wordt niets gedaan zonder uw toestemming. En u wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Offertes aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zorgen wij dat u offertes met de scherpste prijzen van onze aannemers en renovatiespecialisten uit uw regio ontvangt. Omdat wij overal in Nederland renovatiebedrijven hebben aangesloten is de reistijd altijd kort en zijn voorrijkosten nihil.