Ursem Bouwgroep: een professionele bouwgroep voor elke klus in Boxmeer

gereedschap

 

Bouwbedrijf Boxmeer

Welkom bij Ursum Bouwgroep, uw bouwbedrijf in Boxmeer. Als u op zoek bent naar topaannemers, de beste specialisten en ervaren vakmensen in de bouw in Boxmeer, heeft u ze gevonden. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een bouwbedrijf dichtbij u in de buurt met de kennis en kunde om uw bouwwens om te zetten in realiteit. Van idee tot afwerking. De vakmensen van ons bouwbedrijf staan garant voor een open en transparante communicatie, goede service, heldere afspraken en topkwaliteit. Daar kunt u van op aan.

Diensten van uw bouwbedrijf in Boxmeer

Onze aannemers van het bouwbedrijf in Boxmeer zijn gespecialiseerd in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bouwbedrijf voor uw aanbouw

Een aanbouw voegt letterlijk iets toe aan uw woning. U vergroot uw woning, waardoor u meer ruimte heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een extra berging voor uw oude spulletjes, een carport zodat u ’s winters niet meer hoeft te krabben, of een extra speelkamer achter de woonkamer voor de kleintjes. U kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren het voor u.

Onze specialisten van uw bouwbedrijf in Boxmeer hebben jarenlange ervaring met alle soorten aanbouw. Zij kunnen u dan ook goed adviseren in de materiaalkeuze, stijl en afwerking van uw bouwdroom. Duurzaamheid, praktische zaken als de locatie van elektra- en waterpunten, en bovenal uw budget staan centraal. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook na de voltooiing van uw aanbouw staat uw bouwbedrijf voor u klaar met tips over het onderhoud en de eventuele afwerking die u zelf wil doen.

Verbouwing in Boxmeer

Een verbouwing is een klus die u vaak maar éénmalig aan uw huis laat uitvoeren. Een klus die vaak de nodige ongemakken met zich meebrengt. Ook komt er vaak een flinke planning bij kijken, voorafgaand aan de verbouwing. Er wordt immers in uw woning gewerkt. De aannemers van ons bouwbedrijf in Boxmeer zijn zich bewust van het ongemak en doen er dan ook alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Zij bespreken vooraf met u wat en wanneer er iets gedaan wordt.

Onze vakmensen zijn ook helemaal op de hoogte van de regelgeving rondom verbouwingen: zij vragen met plezier vergunningen aan voor uw project. Zij staan u met raad en daad bij van A tot Z, zodat u tevreden terug kunt kijken op onze service en uw aangepaste woning. Uiteraard staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zodat u op de langere termijn niet alleen plezier uit uw verbouwing haalt, maar ook financieel voordeel.

Bouwbedrijf Boxmeer

Uw woning in Boxmeer renoveren

Een renovatie is ook een soort verbouwing. Bij een renovatie worden oude, versleten of kapotte elementen uit uw huis vervangen voor nieuwe duurzame en vaak ook mooiere exemplaren. U kunt hierbij denken aan een complete gevelrenovatie, een update van de keuken met de nieuwste en energiezuinigste apparatuur, een facelift van de badkamer of zelfs het plaatsen van een dakkapel met zonnepanelen op het dak. Maar denk ook eens aan het plaatsen van een nieuwe trap, een erker of kunststof kozijnen in uw hele woning. Bij een renovatie door een bouwbedrijf van Ursem Bouwgroep is alles mogelijk.

Soms is het nodig dat voor een bepaalde renovatie toestemming van de gemeente in Boxmeer gevraagd moet worden, dit regelen onze vakmensen helemaal voor u. Van idee tot afwerking, ons bouwbedrijf in Boxmeer staat voor u klaar. In sommige gevallen is subsidie vanuit de overheid mogelijk, onze specialisten zijn van alle regelgevingen en mogelijkheden op de hoogte. Ook duurzame materialen en technieken kennen geen geheimen voor onze aannemers en specialisten. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo bent u altijd het voordeligst uit, ook op de lange termijn.

Een professioneel bouwbedrijf voor uw nieuwbouw

Van idee tot afwerking, van ontwerp tot sleuteloverdracht, uw nog te bouwen nieuwbouwwoning is in goede handen bij ons bouwbedrijf uit Boxmeer. Wij bieden een totaalpakket aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over alles wat er bij het bouwen komt kijken. U kunt zelfs uw droomhuis laten ontwerpen door de architecten van ons bouwbedrijf als u dat wilt. Ook voor alleen de uitvoering kunt u bij ons terecht. Onze ervaren aannemers, architecten en specialisten staan voor u klaar. Met hun uitgebreide ervaring en professionele kijk bent u verzekerd van de meest optimale inrichting van ruimtes, keuken, waterleidingen, elektrapunten en alles wat er bij een nieuwe woning in Boxmeer komt kijken.

Daarnaast kijken zij ook naar zaken als het leefklimaat, zodat ventilatie goed is en uw nieuwbouwwoning aan alle regels van de huidige strenge wetgeving voldoet. Ook zijn de specialisten van uw bouwbedrijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en subsidievoordelen. Zo heeft u gegarandeerd het maximale rendement en het optimale voordeel. Ook op de langere termijn, want een duurzaam huis heeft een lager energieverbruik en is een stuk beter voor het milieu.

bouwvakker Ursembouwgroep

Aanvragen vergunningen in Boxmeer

Soms is het noodzakelijk om een vergunning te hebben voor een verbouwing, renovatie of aanbouw. Bij nieuwbouw is het sowieso een vereiste. De aannemers en specialisten van ons bouwbedrijf weten precies welke vergunning voor welke klus nodig is. Zij helpen u dan ook met plezier met het aanvragen van vergunningen bij de nodige instanties. Als u wilt kunnen zij de gehele aanvraag voor u regelen. In sommige gevallen is er zelfs subsidie vanuit de overheid mogelijk. Ook dit wordt, indien mogelijk, voor u geregeld. Dat is de service van ons bouwbedrijf uit Boxmeer: van idee tot afwerking, wij helpen u met alles. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de regelgeving. Wij nemen u ook op dit gebied zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van de bouwklus.

Service van ons bouwbedrijf in Boxmeer

Waarom kiezen voor een bouwbedrijf bij u uit Boxmeer? Wij zijn een overkoepelende organisatie met aangesloten specialisten en bedrijven door heel Nederland, dus ook bij u in Boxmeer en omstreken. Bij ons staat een goede service, transparantie en uitmuntende kwaliteit voorop. Omdat de vakmensen van ons bouwbedrijf door heel het landBoxmeer zitten, is er altijd een gespecialiseerd bouwbedrijf dichtbij u in de buurt van Boxmeer. Zo houden we samen de aanrijkosten onder controle, waardoor onze experts sneller en efficiënter kunnen werken en u minder betaalt.

Vraag nu uw offerte aan

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan van aangesloten specialisten bij u om de hoek in Boxmeer. U hoeft slechts één aanvraag te doen, wij zorgen ervoor dat onze specialisten contact met u opnemen met de scherpste prijs en de beste service. Al onze aangesloten bedrijven zijn stuk voor stuk specialisten en garanderen topkwaliteit voor de beste prijs. Dat is Ursum Bouwgroep, uw bouwbedrijf in Boxmeer.

U bent op de pagina van Boxmeer, u kunt onze vakmannen ook vinden in Boxtel en Breda en Cuijk.